Αρχική Σελίδα

Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευτυχής να σας συναντήσει σε Junhe, Conny. Οι ευχαριστίες για τον επαγγελματία σας εισάγουν του χρώματος επιστρώματος νιφάδων ψευδάργυρου. Θα εξετάσω το δείγμα σύντομα.

—— ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ GANESH

Επαγγελματική ομάδα, προσεκτική υπηρεσία, παράδοση τόσο γρήγορα, και θα συνεχιστούμε στη συνεργασία με τη φέρουσα επιχείρηση Junhe!!!

—— Mahyar Tasbihi

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας έχει τη βιομηχανική βάση τρία: χημική βάση παραγωγής, βάση παραγωγής εξοπλισμού, που ντύνει τη βάση επεξεργασίας εργασίας.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • OEM / ODM

  Το εργοστάσιο καλύπτει έναν τομέα 26653 τετραγωνικών μέτρων, η κατασκευή ενός εργαστηρίου κατηγορίας, του εργαστηρίου κατηγορίας Γ, της αποθήκης εμπορευμάτων κατηγορίας Γ, μιας αποθήκης εμπορευμάτων και άλλων βοηθητικών εγκαταστάσεων. Ανάμειξη περισσότερων από 100 ειδών χημικών ειδών. Ικανότητα παραγωγής 11000 τόνων/έτος.


  Κατ' αρχάς, το σχεδιάγραμμα παραγωγής επιχείρησης


  1. Εργαστήριο γ-κατηγορίας
  Το Γ, 2#, εργαστήριο 1# με 3#, γραμμές παραγωγής 7# τέσσερα, που χρησιμοποιεί τον κλειστό εξοπλισμό παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου 1#, 2#, παραγωγή αυτοματοποίησης 3# γραμμή από τη γραμμή, και να θέσει δύο πλήρως αυτόματη υγρή γεμίζοντας γραμμή, προδιαγραφές πλήρωσης από 1L~25L μπορεί. Τα συστατικά πραγματοποιούνται σε μια χωριστή σφραγισμένη περιοχή. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ποικιλίας προϊόντων, ο κεντρικός θάλαμος ελέγχου της γραμμής παραγωγής γ-κατηγορίας είναι εξοπλισμένος με όλα τα είδη οργάνων και αισθητήρων για να διαμορφώσει μια πολλαπλότητα των συστημάτων ελέγχου.


  2. Κατηγορία Α ένα εργαστήριο
  Κατηγορία Α ένα εργαστήριο με τον αναμίκτη τριών άξονων και τη μηχανή μεγάλης διασποράς τρία σύνολα δύο, επαγγελματικά για να παρέχει όλα είδος παραγωγής χρωμάτων και επιστρώματος.


  3. Αποθήκη εμπορευμάτων Γ
  Τον τομέα κατασκευής αποθηκών εμπορευμάτων Γ περισσότερων από 3300 τετραγωνικών μέτρων και έχει μια ζώνη πυρκαγιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταξινόμηση των χημικών πρώτων υλών και να τελειώσουν - προϊόντα.


  4. Μια αποθήκη εμπορευμάτων
  Τον τομέα κατασκευής δύο αποθηκών εμπορευμάτων περισσότερων από 1400 τετραγωνικών μέτρων και έχει μια ζώνη πυρκαγιάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το α, κατηγορίες Β των χημικών πρώτων υλών και να τελειώσουν - προϊόντα που ταξινομούνται την αποθήκευση.


  5. Άλλες εγκαταστάσεις
  Το εργοστάσιο έχει εγκαταστάσεις μιας τις επαγγελματικές λυμάτων επεξεργασίας, ικανότητα επεξεργασίας 20T/d, μετά από την επεξεργασία των λυμάτων ως παρμένο νερό για την παραγωγή. Το εργοστάσιο είναι εξοπλισμένο με τέσσερα σύνολα εξοπλισμού επεξεργασίας αερίου αποβλήτων, όλες οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας αερίου εξάτμισης μετά από τα πρότυπα απαλλαγής.


  6. το εργοστάσιο έχει έναν επαγγελματικό χημικό εξοπλισμό παραγωγής, υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής, σταθερά προϊόντα, αξιόπιστη ποιότητα, μπορεί γρήγορα να συναντήσει το μέγεθος των απαιτήσεων διαταγής.


  Δύο, πρότυπο cOem
  1, cOem: Εργοστάσιο χημικών ουσιών Changzhou JUNHE Polytron Technologies Inc για να αναλάβει την επιχείρηση επεξεργασίας των διάφορων χημικών ουσιών. Παρέχετε όλες τις πρώτες ύλες, βοηθητικά υλικά, τύπος παραγωγής χημικών ουσιών, εξαρτήματα, υλικά συσκευασίας, παραγωγή JUNHE σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, πωλήσεις προϊόντων από τον πελάτη, αμοιβή επεξεργασίας JUNHE.


  2, ODM: ο πελάτης πρέπει για να υποβάλει τις χημικές απαιτήσεις υπηρεσιών τύπου και τεχνολογίας, τεχνολογία JUNHE για να παρέχει όλες τις πρώτες ύλες, εξαρτήματα, εξαρτήματα, υλικά συσκευασίας, - προϊόντα από οι ξένες πωλήσεις που τελειώνουν, Jun που συλλέγει όλες τις υλικές δαπάνες και επεξεργασία των αμοιβών. Ο ODM από το σχέδιο στην παραγωγή από JUNHE την τεχνολογία που ολοκληρώνεται μετά από το προϊόν φορμάρεται από ξένο που αγοράζεται.


  3, ενοίκιο τόπων συναντήσεως: Jun παρέχει τον τόπο συναντήσεως, εξοπλισμός που μισθώνει τις υπηρεσίες, πελάτες στην παραγωγή και που επεξεργάζεται το εργαστήριο. Jun, συλλέγει τον εξοπλισμό περιοχών, άνθρακας υδρενέργειας που μισθώνει τις αμοιβές.


  4, υπηρεσία εμπορικών σημάτων: Jun από την ανάπτυξη διατύπωσης, την εγγραφή εμπορικών σημάτων, την παραγωγή και την επεξεργασία στην πώληση όλοι σε μια υπηρεσία. Ε&Α και πωλήσεις στην πλήρη συμμετοχή στα προϊόντα.


  Ανεξάρτητα από τον τρόπο της συνεργασίας, στη μεγάλη έκταση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες πελατών, από τη διατύπωση της Ε&Α, της παραγωγής και των πωλήσεων, για να παρέχει τη συνολική τεχνική εγγύηση υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

   

   

 • Ε & Α

  Από την έναρξή του, Junhe έχει εστιάσει πάντα στην επένδυση Ε&Α και τη νέα ανάπτυξη προϊόντος. Με βάση τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών, η Ε&Α έχει συνεχίσει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων και των διαδικασιών. Για αυτόν τον λόγο, η επιχείρηση Junhe έχει καθιερώσει μια πολλαπλών ειδικοτήτων ομάδα έρευνας και ανάπτυξης με τη συμπληρωματική και επαγγελματική παράθεση. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει 16 προσωπικό Ε&Α, συμπεριλαμβανομένου 1 γιατρού και 3 κυρίων.
  Το κέντρο Ε&Α καλύπτει μια περιοχή περίπου 2500m2 και έχει τις πλήρεις εγκαταστάσεις υλικού. Είναι εξοπλισμένο με το διασποράς φασματόμετρο φθορισμού ακτίνας X ux-720 ενέργειας, UV-ορατό spectrophotometer UV-2454, τον τέμνοντες ρευστούς καθαρισμό άκαμπτος-ι και το σύστημα αναγέννησης, κενό σύστημα ανίχνευσης διαρροών l300i, DH. - Σταθερή θερμοκρασία HP150B και αίθουσα δοκιμής υγρασίας, multi-parameter ποιότητας νερού 6B-2000/24 ελεγκτής, macOE-10/380 χρώμα θέρμανσης επαγωγής που θεραπεύουν το σύστημα πειράματος, ηλεκτροχημικός τερματικός σταθμός PGSTAT 302F, Ilion697 ΙΙ γυαλίζοντας μηχανή διατομής αργού ιονική και άλλοι προηγμένοι δοκιμή και εξοπλισμός δοκιμής.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Το κέντρο Ε&Α έχει επίσης τη σε βάθος και εκτενή επιστημονική έρευνα και την τεχνικές συνεργασία και τις ανταλλαγές με τα εσωτερικά ερευνητικά κέντρα όπως η πανεπιστημιούπολη Changzhou του πανεπιστημίου Hohai, το κανονικό πανεπιστήμιο του Ναντζίνγκ, και το πανεπιστήμιο Jiangsu της επιστήμης και της τεχνολογίας. Είναι μια επαρχιακός-ισόπεδη πράσινη χημική βάση παραγωγής και έρευνας και διάφοροι γνωστοί πανεπιστημιακοί διαβαθμισμένοι τερματικοί σταθμοί. Η GM ενέκρινε τα προσόντα εργαστηριακής δοκιμής, και το 2015 επιτυχώς αναβάθμισε σε μια επαρχιακός-ισόπεδη εξέδρα έρευνας και ανάπτυξης - Jiangsu ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας εφαρμοσμένης μηχανικής επιστρώματος προστασίας του περιβάλλοντος επαρχιών υψηλής απόδοσης ευφυές.
  Το κέντρο Ε&Α έχει αυτήν την περίοδο 8 εργαστήρια, τα οποία είναι αρμόδια για την καινοτόμες έρευνα και την ανάπτυξη των υλικών, χημεία και ευφυής εξοπλισμός, που εστιάζει στην έρευνα και την ανάπτυξη των ειδικών χημικών ουσιών και των υλικών. Από την καθιέρωσή του, Junhe έχει κερδίσει συνολικά 1 επαρχιακός-ισόπεδο βραβείο, ολοκληρωμένη επιστημονική έρευνα 12, και έχει εγκρίνει 44 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

   

  Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. June

Τηλ.:: +86 13915018025

Φαξ: 86-519-85913023

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)