Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαθαρισμός γκοφρετών πυριτίου

Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια απόδοση pH 13.0-14.0

Πιστοποίηση
Κίνα Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευτυχής να σας συναντήσει σε Junhe, Conny. Οι ευχαριστίες για τον επαγγελματία σας εισάγουν του χρώματος επιστρώματος νιφάδων ψευδάργυρου. Θα εξετάσω το δείγμα σύντομα.

—— ΕΠΙΧΕΊΡΗΣΗ GANESH

Επαγγελματική ομάδα, προσεκτική υπηρεσία, παράδοση τόσο γρήγορα, και θα συνεχιστούμε στη συνεργασία με τη φέρουσα επιχείρηση Junhe!!!

—— Mahyar Tasbihi

Είμαι Online Chat Now

Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια απόδοση pH 13.0-14.0

Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια απόδοση pH 13.0-14.0
Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια απόδοση pH 13.0-14.0 Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια απόδοση pH 13.0-14.0

Μεγάλες Εικόνας :  Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια απόδοση pH 13.0-14.0

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Changzhou στην Κίνα
Μάρκα: JUNHE
Πιστοποίηση: ISO9001 TS16949 SGS
Αριθμό μοντέλου: Jh-1017
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 500 χιλιόγραμμα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1000kg/barrel
Χρόνος παράδοσης: Δέκα ημέρες μετά από την παραλαβή της προκαταβολής
Δυνατότητα προσφοράς: 2 τόνοι ανά ημέρα

Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια απόδοση pH 13.0-14.0

περιγραφή
Color: Colorless to yellowish liquid Specific weight: 1.00-1.10
PH: 13.0-14.0 Ελεύθερη αλκαλικότητα (piont): ≥20
Συσκευασία: 1000kg/barrel Χρόνος ισχύος: ένα έτος
Υψηλό φως:

Βιομηχανικός χημικός καθαρισμός

,

υπερηχητικές καθαρίζοντας χημικές ουσίες

Ενιαίος καθαρισμός γκοφρετών πυριτίου ομάδας με την τέλεια αναλογία pH 13.0-14.0 τιμών απόδοσης

 

1. σύνοψη

 

Το Junhe τύπος-1017 προϊόντα είναι ενιαίος-συστατικά προϊόντα που συντίθενται κυρίως με το άλας καλίου, τον ανασταλτικό παράγοντα διάβρωσης, complexant, καθαριστικός και το μέσο επιπολής από τον πολυμερισμό. Το υδροξείδιο καλίου βαθμού αντιδραστηρίων παρέχει saponification την αλκαλικότητα. Ο ανασταλτικός παράγοντας, complexant, καθαριστικός και το μέσο επιπολής διάβρωσης πολυμερισμού παρέχουν τον καθαρισμό. Αυτό το προϊόν έχει μια πολύ καλή απόδοση στη γαλακτωματοποίηση, saponification και καθαρισμός του ζωικού πετρελαίου, φυτικό έλαιο, ορυκτέλαιο, κόλλα αναστολής και λείανσης. Έχει την ισχυρή επίδραση γδυσίματος, να περιπλέξει και καθαρισμού στα ιόντα μετάλλων. Ο καθαρισμός του πετρελαίου είναι 99% ως ανίχνευση. Η επίδραση γδυσίματος, και καθαρισμού στο χαλκό, το σίδηρο και άλλα ιόντα μετάλλων. Εν τω μεταξύ, Junhe τύπος-1017 προϊόντα δεν περιέχει το φωσφορικό άλας, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, το σίδηρο, το χαλκό, το μόλυβδο και άλλα επιβλαβή ιόντα μετάλλων πυριτίου και καλύπτει τις απαιτήσεις της ΕΕ ROHS με την καλή προστασία του περιβάλλοντος και την ισχυρή δυνατότητα καθαρισμού.

 

. χαρακτηριστικό γνώρισμα 2

 

1) Το Junhe τύπος-1017 προϊόντα είναι υψηλά προϊόντα τμημάτων συγκέντρωσης ενιαία που μπορούν να προστεθούν συνεχώς με την αυτόματη αντλία στην αυτόματη γραμμή.

2) Δεν περιέχει το φώσφορο και καλύπτει τις απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος της ΕΕ ROHS.

3) Είναι ένα είδος χαμηλού προϊόντος αφρού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ψεκάζοντας γραμμή και υπερηχητικός χωρίς να ξεχειλίσει αφρού.

4) Η ιονική περιεκτικότητα σε μέταλλα δεν υπερβαίνει 50PPm εκτός από τα ιόντα καλίου και νατρίου και μπορεί να καλύψει την απαίτηση ΤΠ της υψηλής ακρίβειας.

4) καλή εκτέλεση αφαίρεσης λίπους για να καλύψει την απαίτηση του τομέα ΤΠ υψηλός-ακρίβειας.

 

3. τεχνική παράμετρος

 

Εμφάνιση Άχρωμο έως κιτρινωπό υγρό
Συγκεκριμένο βάρος 1.00-1.10
PH 13.0-14.0
Ελεύθερη αλκαλικότητα (piont) ≥20mg

 

4. Οδηγία χρήσης

 

1) προσθέστε το 3/4 καθαρό νερό στην καθαρίζοντας δεξαμενή πρώτα.

2) εάν χρησιμοποιώντας το στη χειρωνακτική γραμμή, είναι προτείνετε να προσθέσετε 5~10 κλ Junhe τύπος-1016 προϊόν καθαρισμού τσιπ σιλικόνης ανά ρευστό δεξαμενών 1000 λίτρου. Κατά την καθαρισμό της στίλβωσης και του τσιπ σιλικόνης κολλών και του τσιπ σιλικόνης που κόβονται λείανση με την αποκατάσταση τον αναστολή, πρέπει να προσθέσει περισσότερες δόσεις μέσα στις 8 ώρες από τη μετατόπιση χορηγώντας την προδιαγραφή κάθε επιχείρησης. Φυσικά, μειώστε τις δόσεις κατά τον κράτηση της παραγωγής τσιπ σιλικόνης.

3) Εάν προσθέτοντας συνεχώς στην αυτόματη γραμμή, ανοίξτε τη δεξαμενή με 1~2 κλ Junhe τύπος-1017 προϊόν καθαρισμού τσιπ σιλικόνης ανά ρευστό δεξαμενών 100 λίτρου και ελέγξτε τη συνεχή προσθήκη χορηγώντας το αυτόματο ποσό καθαρισμού τσιπ σιλικόνης γραμμών. Για την καλύτερη επίδραση καθαρισμού, προτείνεται να αλλαχτούν κάθε 1~3 μετατοπίσεις.

4) Γενικά κάθε χιλιόγραμμο Junhe τύπος-1017 προϊόν καθαρισμού τσιπ σιλικόνης μπορεί να καθαρίσει περισσότερα από 1000 τσιπ σιλικόνης monocrystal 125# των τσιπ σιλικόνης. Προσθέστε σύμφωνα με αυτήν την αναλογία. Κατά την καθαρισμό της στίλβωσης και του τσιπ σιλικόνης κολλών και του τσιπ σιλικόνης που κόβονται λείανση με την αποκατάσταση τον αναστολή, πρέπει να προσθέσει περισσότερες δόσεις. Φυσικά, μειώστε τις δόσεις κατά τον κράτηση της παραγωγής τσιπ σιλικόνης.

5) Κατόπιν προσθέστε το καθαρό νερό μέχρι το λειτουργούσες επίπεδο και τη θερμότητα στην απαραίτητη θερμοκρασία και μπορεί έπειτα να το χρησιμοποιήσει.

6) Το τσιπ σιλικόνης πρέπει να εκτεθεί όσο το δυνατόν πιό σπάνια κατά τη διάρκεια του καθαρισμού προκειμένου να αποτραπεί η παραγωγή των μερών λουλουδιών.

 

5. σημειώσεις

 

1) Η ράβδος κρυστάλλου δεν μπορεί να είναι υγρή μετά από τη γραμμική κοπή. Εάν δεν μπορεί να καθαριστεί εγκαίρως, θα είναι καλύτερο να τεθεί στο προϊόν αναστολής ή καθαρισμού (που βυθίζεται πλήρως)

2) Μόλις πρέπει να εξεταστεί αμέσως η ράβδος κρυστάλλου αφότου καθαρίζεται η γραμμική κοπή, αυτό. Δεν επιτρέπεται για να καταστήσει το τσιπ σιλικόνης ξηρό φυσικά κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

3) Πρέπει να κρατήσετε το τσιπ σιλικόνης υγρό όταν degumming και δεν πρέπει να το καταστήσει ξηρό φυσικά.

4) Κλείστε τον αφρίζοντας διακόπτη όταν υπερηχητικός καθαρίζοντας τη δεξαμενή 1 και 2. μετά από να είσαι στα ράφια, ανοίξτε το άφρισμα και αποφύγετε κυρίως την παραγωγή του τεμαχίου.

5) αφότου ολοκληρώνεται κάθε καθαρίζοντας κύκλος (όπως ο κύκλος εργασιών μετατόπισης), αλλάξτε τις καθαρές δεξαμενές νερού της δεξαμενής 5, της δεξαμενής 6, της δεξαμενής 7 και της δεξαμενής 8 λεπτομερώς.

6) Το καθαρίζοντας προσωπικό δεν μπορεί να αγγίξει το τσιπ σιλικόνης κατά τη διάρκεια του καθαρισμού και πρέπει να φορέσει τα λαστιχένια γάντια σε περίπτωση δακτυλικού αποτυπώματος.

7) Προκειμένου να κρατηθεί η καθαρότητα του τσιπ σιλικόνης, ο χρόνος καθαρισμού ψεκασμού πριν από degumming πρέπει να ελεγχθεί μέσα σε περισσότερο από 30 λεπτά.

8) Εάν υπάρχουν τα προβλήματα όπως το βρώμικο τσιπ και καίγονται κατά τη διάρκεια της χρησιμοποίησης, παρακαλώ απευθυνθείτε με το προσωπικό υπηρεσιών τεχνολογίας εγκαίρως.

9) Κατά απαλλαγή του προϊόντος, τη χρειάζεται την ουδετεροποίηση, την κροκύδωση και την ιζηματογένεση και άλλη απλή επεξεργασία. Το προϊόν δεν περιέχει το βαρύ μέταλλο και orthophosphate.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Changzhou Junhe Technology Stock Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: kyjiang

Τηλ.:: +8613915018025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα